fbpx

Satele românești inundate, uitate de administrații

Inundații în Europa Centrală și de Răsărit. În Ungaria, Dunărea va avea peste cinci metri înălțime. Satele românești, uitate de administrații. Viktor Orban ceartă Bruxelles-ul că nu activează planul de inundații. În Austria se sparg baraje.

Marcel Ciolacu anunță victorios că am obținut, pentru prima oară de la aderarea la UE, portofoliul de vicepreședinte al Comisiei Europene, prin Roxana Mînzatu, desemnată comisar pentru educație, locuri de muncă și drepturi sociale.

Un serial de zece episoade despre viața lui Iancu de Hunedoara, RISE OF THE RAVEN, finanțat cu 30 de milioane de euro de către Institutul Național al Filmului de la Budapesta, va fi prezentat la târgul de filme de la Cannes.

Televiziunea chineză prezintă azi un trailer despre cum ar arăta debarcarea în Taiwan.

Hillary Clinton cere arestarea celor care sunt implicați în propagarea știrilor mincinoase.

Nimeni nu vorbește despre reuniunea celor peste douăzeci de state la Conferința BRICS din Kazan, Federația Rusă. Ultima știre e că vine și președintele IRANULUI, Masoud Pezeshkian. 159 de state au semnat un document prin care se angajează să dedolarizeze schimburile lor economice. Donald Trump i-a avertizat că va impune taxe de 100% statelor care vor adopta această măsură. Folosirea dolarului în economia mondială a scăzut de la 70 în 2000, la 60%, în zilele noastre.