fbpx

Ucrainienii luptă pentru proprietățile viitorilor stăpâni

Robert Kennedy Jr confirmă ce am spus de doi ani: ucrainienii luptă pentru proprietățile viitorilor stăpâni. “Aproape 500.000 de copii, copii ucraineni, au murit pentru a apăra acel pământ, ca el să rămână parte a Ucrainei. Sunt sigur că nu știau despre această condiție a „împrumutului” american (practic, ucrainenii mor pentru a proteja exclusiv interesele multinaționalelor americane). Ucraina a vândut deja 30% din acest pământ. Cumpărătorii au fost DuPont, Cargill și Monsanto. Cine credeți că deține toate aceste companii? Da, BLACKROCK! Apoi, în decembrie, președintele Biden a oferit contractul de reconstrucție a Ucrainei. Și cine credeți că a primit acel contract? BLACKROCK! Deci ei fac asta chiar sub ochii noștri, înțelegeți? Totul e la vedere. Nici nu le mai pasă că vedem, că înțelegem, că știm!

AFD a câștigat alegerile din Turingia și s-a clasat pe locul 2 în Saxonia. Liderul Björn Höcke, a salutat „victoria istorică” și a vorbit despre viitorul landului. Olaf SCHOLZ a cerut partidelor din axa guvernamentală să nu facă majorități în Parlamentele din cele două landuri cu “forțele extremiste.”

Ministrul polonez de Externe, Radosław Sikorski, spune că Polonia ar trebui să doboare rachetele rusești deasupra Ucrainei. Polonia și alte țări care se învecinează cu Ucraina sunt obligate să doboare rachete rusești înainte ca acestea să intre în spațiul lor aerian, transmite oficialul de la Varșovia într-un interviu pentru Financial Times.

Vladimir Putin a participat azi la deschiderea anului școlar. Le-a recomandat copiiilor să învețe atât engleza, cât și mandarina, pentru că sunt de viitor. “Engleza este o limbă grozavă, a oferit omenirii multe în domeniul culturii și al științelor”, a spus Putin. Rusă, engleză, tătară, germană și cecenă sunt cele mai vorbite limbi în Rusia, conform recensământului din 2022. Deși mandarina este vorbit mult mai puțin, popularitatea a crescut rapid în ultimii ani ca limbă străină.

Ce mai face Alexandra Păcuraru?

Pe străzile Craiovei au mișunat zeci de codobaturi, păpuși uriașe. Ce minuni a mai făcut Olguța Vasilescu ?

Am întâlnit monștrii sportului la București Arena.

Ion Iliescu – coborârea din viitor.

Cum se mai distrează tineretul de azi.