fbpx

Ce beneficiu are România în achiziționarea unui port fără deschidere la mare?

De ce cumpără România portul de la Giurgiulești? Cine este Dr. Mathias von Tucher? Dar Thomas Moser? De ce a răscumpărat BERD acțiunile? Ce beneficiu are România în achiziționarea unui port fără deschidere la mare?

Două fake-news-uri uriașe: Certificatul de naștere al Kamalei Harris și informația că Durov, patronul Telegram, a fost de 50 de ori în Rusia. Mecanismele de compromitere a adevărului. POSTADEVĂR (epoca în care trăim) nu înseamnă minciună, ci CONFUZIE TOTALĂ (deoarece adevărul nu mai e nicaieri, înseamnă ca nu poate fi găsit, deci nu mai există !!) – vorba unui distins profesor.

Ce este transumanismul? De la ce derivă? Care sunt falangele caracatiței noii Stâpâniri Mondiale? De ce progresismul e neomarxist. Originile Școlii de la Frankfurt.

De ce românii preferă concediile în străinătate, decât să viziteze țara? Anul trecut, 8,5 mld de euro au fost cheltuite în afară. De ce nu avem un turism intern?

Începe școala. Ce se schimbă în curricula? De ce părinții români își supraveghează atât de mult odraslele. Suntem pe primul loc din Europa la obezitate juvenilă. Ce e de făcut?