fbpx

 Importanța zilei de 23 august. Rolul Regelui Mihai

Noi date despre negocierile secrete ale opoziției antonesciene de dinaintea Loviturii de stat cu puterile occidentale. Ar fi reușit Mareșalul să obțină condiții mai bune?

PSD se ceartă cu USR, partid care a fost de acord să treacă în PNRR că România acceptă înghețarea pensiilor pe timp de 70 de ani. Spune că nimeni nu iasă în pierdere prin noua lege a pensiilor. E bună legea asta?

Pravda Europeană susține că Partidul Visul Georgian, aflat la guvernare la Tbilisi, ar avea o negociere secretă cu Rusia pentru retrocedarea Osetiei de sud, în schimbul ruperii legăturii Georgiei cu Occidentul.

Mesaj RO-Alert pentru zona de nord a judeţului Tulcea prin care populaţia a fost informată că există posibilitatea căderii unor obiecte, după ce structurile cu rol de apărare din MApN au identificat drone care se apropiau de teritoriul naţional

Elon Musk: Propaganda nu este doar despre creearea știrilor false, ci și despre ocolirea realității.

Nancy Pelosi, la Convenția Democraților, pierde ceva din nădragi. Joe Biden, în lacrimi: “Am dat Americii tot ce am avut mai bun.” Soții Obama vorbesc despre renașterea speranței. De ce au fost grupurile de protestari (pro-palestinieni) în jurul clădirii reuniunii democraților pentru nominalizarea Kamalei Harris?

Peter Thiell avertizează că Inteligența Artificială poate deveni necontrolabilă și a ocolit Testul Turing (pot computerele concura cu inteliganța umană?”