fbpx

Maimuța cu variola a îmbogățit producătorul de vaccinuri

Compania de medicamente Bavarian Nordic și-a dublat acțiunile în mai puțin de un an, datorită acceptării vaccinului contra variolei maimuței de către OMS.
Cel mai mare atac ucrainean cu drone asupra Moscovei: 11 bucăți. Ministerul rus al Apărării a declarat că a distrus un total de 45 de drone peste teritoriul Rusiei, inclusiv 11 peste regiunea Moscova, 23 peste regiunea de graniță Bryansk, șase peste regiunea Belgorod, trei peste regiunea Kaluga și două peste regiunea Kursk.
Poliția română a percheziționat casa lui Andrew Tate din România. Polițiștii mascați au percheziționat miercuri casa din București a influencerului misogin de pe rețelele de socializare, Andrew Tate, pe fondul unor noi acuzații de trafic și sex cu minori.
Poliția a spus că ofițerii au efectuat patru percheziții în cadrul unei investigații privind presupusele infracțiuni, inclusiv trafic de persoane și sex cu un minor.
Tate, în vârstă de 37 de ani, care se descrie ca fiind un misogin, a câștigat milioane de fani, în special în rândul băieților și tinerilor, prin promovarea unui stil de viață ultra-masculin care denigrează frecvent femeile.
Anul trecut, el și fratele său Tristan au fost acuzați de trafic de persoane, viol și formarea unei bande criminale pentru exploatarea sexuală a femeilor, acuzații pe care le-au negat. Frații și două românce așteaptă judecarea și neagă acuzațiile care le sunt aduse.
Florin Badiţă, unul dintre organizatorii evenimentului „Ziua fără pantaloni“ la metrou, protestatar de serviciu, anunță că vrea să candideze la președinție cu mesajul de legalizare a drogurilor ușoare. , ”băi, uite, și maică-mea mai fumează, nu mai e cool”, a spus Bădiță la un podcast.
Azerbaijan și-a depus cererea de aderare la BRICS. Putin a făcut o vizită fulger la Baku. S-a întâlnit cu Aliev și a discutat despre conducta de gaz care să traverseze Azerbaijanul și transformarea companiei azere de gaz în hub al gazului rusesc.
Mihai Tudose susține că în cazul în care Marcel Ciolacu va câștiga alegerile prezidențiale, Sorin Grindeanu este prima opțiune pentru conducerea PSD. ”După alegeri, vom vedea cum va funcţiona. Avem o coaliţie de guvernare” a spus Tudose. Despre cum va decurge campania la prezidenţiale, cu cei doi lideri Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, în cursa pentru şefia statului, Tudose a răspuns: ”Nu ştiu dacă se vor ataca, în mod cert nu se vor lăuda.”