fbpx

Simion îl curtează politic pe SRS. Acesta refuză!

George SIMION scrie: Pe 27 și 28 august vom avea consultări REALE cu mai multe organizații, partide și personalități din zona politică patriotică. Cum este civilizat, cadrul discuției se stabilește în prealabil, prin acordul părților. Evenimentul va avea loc la Parlamentul României, nu printre chelneri. Sunteți bineveniți și tu și Cozmin cu care înțeleg că faceți încă presă și comentariu politic și nu aveți un vehicul politic. Altfel ar trebui să concurați în niște alegeri și să vă identificați cu un scor electoral, singurul care poate da măsura unor pretenții de tipul unor locuri eligibile în viitorul Parlament. Până la urmă, apele trebuie separate. Dacă refuzați să mă susțineți în turul 1, o să vă aștept, cu prietenie, să mă votați în turul 2, necondiționat.

SRS răspunde că nu e interesat de un proiect politic

Subiectul Sumi, Kursk, Bolgograd se încinge mediatic. Nu știm ce e acolo.

Virgil Bălăceanu: Donbasul reprezintă pentru ruși centrul de greutate al războiului

„Este în definitiv o replică, o acțiune în oglindă, la bătălia rușilor pentru Donbas. Bătălia pentru Kursk este în curs de desfășurare și putem să ne gândim și, sigur, reversul medaliei, Kursk acum 81 de ani însemna și marea bătălie de tancuri, cea mai mare din Al Doilea Război Mondial, când Wermachtul (armata Germaniei naziste, n.r.) a pierdut, mai ales prin ceea ce a însemna imposibilitatea de a reface frontul, din momentul respectiv soarta celui de-Al Doilea Război Mondial a Wermachtului, cel puțin în partea de est a Europei, a fost bine definită”, a continuat generalul.

Guvernul a pregătit un Memorandum prin care România poate beneficia de bani americani împrumutați cu dobândă de Doamne ajută pentru achiziții militare

Guvernul a pregătit unele modificări legislative pentru a putea accesa din partea SUA împrumuturi substanțiale și la dobânzi avantajoase, apropiate de costurile la care se împrumută Trezoreria SUA, destinate achiziției de armament și sprijinirii industriei de armament. De această facilitate a beneficiat până în prezent doar Polonia, transmite Profit.ro.

PNL ia în calcul să candideze la alegerile parlamentare într-o alianță politică

Conform unor surse din partid, emisari liberali au discutat cu REPER și USR și urmează să discute cu Forța Dreptei și PMP. „Planul este să mergem împreună la parlamentare, să candidăm pe aceeași listă ca alianță politică, iar locurile pe listă să reprezinte ponderile politice ale partidelor din alianță”, au explicat sursele din PNL.

Liberalii ar putea anunța, astfel, la Consiliul Național din septembrie, unde se va stabili și candidatul la prezidențiale, dacă PNL formează o alianță de dreapta pentru alegerile parlamentare.

Premierul anunţă modificarea legislaţiei pentru protejarea victimelor hărţuirii sexuale / Se pot depune plângeri anonime